UnitedTears

Träna? Vila? Synda?

Publicerad 2011-05-28 17:46:56 i Allmänt,

Idag kände jag för att vara aktiv och ha en ordentlig vilodag med mycket synd! Än så länge har det blivit vilodag med synd och påbörjan till städning av mitt hus.

Jag och mamma var och handlade förut och jag blev så galet sugen på Ben and Jerry's choklad glass med marshmallows och chokladfiskar! Eller... egentligen blev jag sugen på choklad, mörk smakrik choklad! Doch hade inte vår Ica just den sorten och istället köpte jag Nordic Water Peace för att "rädda Östersjön".


Dock var det nästan ingen choklad i den vilket var en besvikelse... Men jag fick synden i alla fall!

Nu ska jag fortsätta städa och sen försöka ta en springtur. Linniment på låren och en liten tur. How about that?

1-4

Publicerad 2011-05-26 20:26:45 i Allmänt,

1) Jag blev, med nöd och näppe, godkänd i programmering B.

2) Igår var jag barnvakt åt mina supergulliga tremänning!

3) När jag var barnvakt skickade mamma ett sms och berättade att vi skulle skriva kontrakt på lägenheten vi ville ha redan samma kväll!

4) Idag skrevs det kontrakt på vårt hus, så nu är även det sålt!

Det känns både bra och dåligt att vi ska flytta. Det är jätteskönt att slippa gå igenom den här processen igen! Men samtidigt älskar jag att bo här ute på landet, bland alla djur och naturen och lugnet. Hur ska jag stå ut med att bli stadsbo???

Jag försöker se fördelarna; jag kan cykla till jobbet/universitet/vännerna, jag har närmare till stan och mina vänner som jag kanske kan träffa oftare nu och jag kommer att få eget boende. Det gäller bara att hitta det där egna boendet. Just nu är det lite svårt, och jag måste ha ett innan augusti. Annars får jag trängas med min familj eller bo hos morfar kanske...

Det kommer lösa sig i alla fall, det är jag säker på. Har jag tur får jag lägenhet i samma hus som jag jobbar. Det är jättefina lägenheter och det ligger nära stan, är lugnt och stillsamt och hade varit toppen. Morfar vill ju helst se att jag bor där, men det gäller att någon flyttar också.

Nu ska jag nog försöka få i mig lite mer kvällsmat. Har inte ätit sen fem...

Babai beauty!

Godkänd!!

Publicerad 2011-05-24 16:03:45 i Allmänt,

Jag blev godkänd på fysiken! Skönt! Nu kan jag släppa det. Religionen är också avklarad nu, så även den kan jag släppa. Lite besviken över att jag inte riktigt klarade ena VG frågan. Jag vet inte riktigt om jag kan få MVG då...

Det enda jag har kvar att oroa mig för är programmeringen, affärskommunikationen (som jag på sätt och vis hoppas inte blir av, men att jag får MVG ändå *angel*) och huset. Trots att vi hade sagt en gräns, att under det här går vi inte, för då har vi inte råd att flytta, ger den intresserade oss ett fruktansvärt dåligt bud! Vi sa givetvis nej, och hoppas att hon tänker om. Vi har dock inte fått veta något än, men vi håller tummarna att hon vill ta vårt något lägre pris. Vi vill ha lägenheten vi har sett!

Okej, vi och vi, om vi nu skulle få den får inte jag följa med men ja, vi vill ha den.

Nu ska jag fira att jag är "klar" med skolan genom att titta mer på Game of Thrones!

Är Jon Snow (Kit Harington irl) snygg or what?! Svar ja! I alla fall när man "känner" hans person.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela