UnitedTears

Lördag, lov och Disney

Publicerad 2010-10-30 18:06:56 i Allmänt,

Äntligen är det lördag och äntligen är det lov! Men med det där jäkla fysikprovet hängandes över en blir det kanske inte så mycket vila. Jag lät mig själv verkligen slappa idag i alla fall. Jag tror att det var välbehövligt för jag har varit dundertrött hela dagen.

Igår höll jag till och med nästan på att somna innan Max, och idag kom jag nästan inte upp ur sängen. Därför låg jag i soffan och såg på Percy Jackson och Åskviggen (eller vad den heter), förvånansvärt bra film! Därefter åkte vi till Ikea en sväng, såg lite mer på film och nu ser jag på Vampire Diaries innan jag ska spela lite Sims 3. Slappdag på högsta nivå!

Dock är de två sista sakerna lite mer av tidsfördriv. Min lille Disney har varit dålig. Han har varit hängig och dragit sig undan. Vi har varit lite oroliga, och idag upptäckte vi en svullen körtel och åkte iväg med honom till vår veterinär. Förhoppningsvis är det som värst en liten infektion eller ett virus (kanske han har fått vår förkylning), men man blir ändå lite orolig.

En fin vecka

Publicerad 2010-10-27 14:11:28 i Allmänt,

Idag har jag tagit första steget till en god gärning. Blodprover för att förhoppningsvis senare kunna ge blod, och plasma. Det var lite otäckt när den stora nålen trycktes in i armen, och när den drogs ur. Det gick ju bra i alla fall, och nu ska jag bara vänta och se att proverna blir godkända.

Nu ska jag köra vidare på Peter Jöback musiken och försöka jobba lite med Samhällskunskapsuppgiften, en uppsats om ett samhällsproblem innan jag åker på min pianolektion.

Ikväll är det då dags för Halloween-studentfesten. Sweet! Jag kommer gissar på att jag kommer vara trött imorgon.

Fest ikväll, barnvakt på fredag, jobb på Halloween-paraden på söndag. Det blir en del den här veckan. Och sedan lov nästa vecka. Då är farmor här, det blir mer jobb samt plugg av fysik eftersom någon idiot har lagt ett prov tre dagar efter lovet. Den personen är inte särskilt omtyckt kan jag tala om.

Nej, ska jag hinna komma någon vart med mitt samhällsproblem måste jag sätta igång nu.

Babai!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela